Weblap Weblap készítés

Szeretne egy weboldalt nulláról megírva és letisztult dizájnnal? Szeretné, hogy weboldala kitűnjön a tömegből és egyedi dizájnja és jól átlátható kódsora legyen? Akkor a lehető legjobb helyen jár.
Pontokba foglaljuk, miként készítünk el egy weboldalt az ügyfél igényei szerint:

A folyamatok egy weboldal kiépítéséhez a következők:

Ügyfél igényeinek felmérése

Megpróbálunk minden információt összegyűjteni az ügyféltől, hogy a tőlünk telhető legjobb weboldalt hozhassuk létre számára. Itt megbeszéljük, a weboldal kinézetét, hogy hogyan is nézzen ki illetve az egyéb kéréseket javaslatokat is itt bonyolíthatjuk le.

Véleményünk elmondása, tanácsadás, segítség

Miután az ügyfél elmondta igényeit, vágyait, azután elmondjuk a saját ötletünket, hogy mi ezt hogyan valósítanánk meg, milyen véleményen vagyunk. Ha nem megvalósítható a kérés (pl. Jelenlegi tudásunkkal nem tudjuk megvalósítani) természetesen azt is elmondjuk az ügyfélnek.

Szerződés létrehozása

Ha meg tudtunk állapodni az ügyféllel, szerződést hozunk létre, hogy egy korrekt üzleti magatartás között jöjjön létre a szerződés mi és az ügyfél között.

Tervezés

Minden egyes weboldalunkat először alaposan megtervezünk (ha szükséges akkor adatbázis, weblapok kinézete, felhasználóbarát oldalak, jó átláthatóság stb...), ezzel is megpróbálunk létrehozni egyedi weboldalakat,

Fejlesztés (programozás)

A tervezést követően, mi leprogramozzuk Önnek weboldalát, amelynek kódolását minden esetben jól átláthatóvá tervezünk, hogy a későbbiekben ez ne okozzon gondot.

Termék bemutatása (esetleges kisebb alakítások)

A terméket a végleges publikáció előtt megmutatjuk az ügyfélnek, hogy meg van-e így elégedve a saját weboldalával, ha kell akkor pedig kisebb módosításokat hajtunk végre.

Kész termék átadása

A kész terméket az ügyfélnek átadásra bocsájtjuk, publikussá tesszük az interneten böngészők felé. A weboldalainkra természetesen garancia is van, ha Ön bármilyen hibát talál azt mi díjmentesen javítunk.